Sluit Aan het laden....
Ontwerpen-voor-geld heet voortaan Crowdsite. Lees meer

Ontwerpen-voor-geld wordt Crowdsite! Huh? jazeker!

Nee, we zijn niet overgenomen. We veranderen onze naam, omdat deze beter aansluit bij de dingen die we doen. Het gaat allang niet meer alleen om ontwerpen. Met onze brainstorm-wedstrijden zijn we een soort creatieve denktank en buiten Nederland heten wij al een tijdje Crowdsite.

Wat was er mis met Ontwerpen-voor-geld?

Het begon als zoekwoord om ontwerpers te bereiken, want we hadden ontwerpers nodig die opdrachten zochten, dus die zochten op 'Ontwerpen voor geld'. Maar inmiddels hebben we al vele ontwerpers mogen verwelkomen en richten wij ons meer en meer op kwaliteit dan kwantiteit. Eén merknaam is dus makkelijker voor ons en duidelijker voor iedereen.

Waar staat Crowdsite voor?

Crowdsite speelt in op Crowdsourcing, een methode om je opdracht(en) uit te zetten naar een grote groep mensen. In ons geval zijn dit professionele ontwerpers, maar dit kunnen in de toekomst ook programmeurs of tekstschrijvers worden.

Met Crowdsite gaan we steeds meer inspelen op kwaliteit & full-service. Zo kun je straks een ontwerp bestellen met drukwerk, snel ontworpen en netjes thuis bezorgd. En hebben we onlangs de designer badges geïntroduceerd, waarbij we alle designers handmatig een beoordeling geven op basis van portfolio en ervaring.

Nieuw platform

We beginnen 2020 goed, want we hebben ons hele platform vernieuwd! Als je nu inlogt, zul je een platform aantreffen dat eenvoudiger is in gebruik, sneller is en beter geschikt is voor mobiel.

We hebben de knoppen zoveel mogelijk op dezelfde plaats laten zitten en alles wat niet nodig is, achterwege gelaten. Wij zijn trots op het resultaat, neem snel een kijkje --> !

Benieuwd wat er nog meer veranderd? Lees dit artikel
Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren