Sluit Aan het laden....
Ontwerpen-voor-geld heet voortaan Crowdsite. Lees meer

Logo laten ontwerpen voor uw schildersbedrijf? Zo moet het!

Start een ontwerpwedstrijd onder 90.237 ontwerpers!

1. Start wedstrijd
2. Ontvang ontwerpen
3. Kies een winnaar
Begin een ontwerpwedstrijd voor slechts € 29,-
Start wedstrijd Hoe werkt het
Een logo is voor elk bedrijf essentieel. Het logo is het eerste wat een klant van uw bedrijf ziet. Daarom is het van belang dat uw logo origineel en goed te onthouden is. Nog belangrijker is dat u zich met het logo onderscheidt van de rest van de concurrentie. Maar hoe doet u dat?

90.237

Ontwerpers

€4.820.735,-

Uitbetaald

100%

Kwaliteitsgarantie

Prachtige resultaten

102
Ontwerpen
€299,-
Prijzengeld
Logo huisarts Dokterzuid
Ontworpen door Refael Design
72
Ontwerpen
€149,-
Prijzengeld
Logo Bloemenbus
Ontworpen door Loghiamo
96
Ontwerpen
€249,-
Prijzengeld
Logo ontwerp oldschoolracers
Ontworpen door SBGV
29
Ontwerpen
€200,-
Prijzengeld
Zakelijke flyer voor e-boekhouden
Ontworpen door Jean-paul
162
Ontwerpen
€525,-
Prijzengeld
Verpakking voor nieuwe kaassnacks
Ontworpen door Vormelique
54
Ontwerpen
€149,-
Prijzengeld
Logo voor nieuw bedrijf
Ontworpen door Joost
56
Ontwerpen
€302,-
Prijzengeld
Ontwerp huisstijl bedrijf voor Zonne Energie
Ontworpen door Area Graphica
20
Ontwerpen
€200,-
Prijzengeld
Flyer wedstrijd voor Jobbird
Ontworpen door DigitalBo dtp
271
Ontwerpen
€211,-
Prijzengeld
Huisstijl voor lifestyle producten
Ontworpen door Pusteblum
71
Ontwerpen
€236,-
Prijzengeld
Logo voor glutenvrije bakkerij
Ontworpen door Djvigo
84
Ontwerpen
€149,-
Prijzengeld
Logo CrossFit Box
Ontworpen door BT-Design
64
Ontwerpen
€249,-
Prijzengeld
Logo voor Live Your Dream musical
Ontworpen door KLEYdesign
12
Ontwerpen
€100,-
Prijzengeld
Flyer voor Trainingen bureau onderhoud
Ontworpen door Bert-de-ontwerper
26
Ontwerpen
€349,-
Prijzengeld
Ontwerp Autobelettering
Ontworpen door Area Graphica
46
Ontwerpen
€321,-
Prijzengeld
Logo voor Drogeworst
Ontworpen door Norbruis
73
Ontwerpen
€249,-
Prijzengeld
Logo voor Sfreer
Ontworpen door Toobe art
Er zijn meer dan dertienduizend schildersbedrijven in Nederland die zich allemaal willen onderscheiden. Waarschijnlijk probeert u op te vallen door uw goede en zorgvuldige service. Dit is natuurlijk goed, maar het is jammer als deze inspanning voor niets is, omdat u simpelweg niet opvalt met uw logo.

Hoe krijg ik een betaalbaar logo?U heeft besloten dat uw schildersbedrijf wel wat meer aandacht kan gebruiken. Hiervoor wilt u graag een origineel logo wat ook nog eens betaalbaar is. U hoeft bij ons geen honderden euro’s uit te geven. Het mooie aan dit concept is namelijk dat u de prijs zelf bepaalt. Als u een wedstrijd start bij ontwerpen-voor-geld.nl kunt u kiezen uit veel verschillende ontwerpen, waardoor het geschikte ontwerp zo gevonden is!

Hoe werkt het logo laten ontwerpen?

Voordat u start met een wedstrijd is het van belang om over de volgende vraag na te denken: Wat wil ik bereiken met mijn logo? Net als bij het schilderen zal u moeten nadenken over welke kleuren en welke stijl er bij uw organisatie past. Bedenk verder nog wat u nodig heeft: visitekaartjes, briefpapier of misschien wel autobelettering voor uw busje. Bepaal welk bedrag u hieraan wilt spenderen. U bepaalt zelf hoe betaalbaar uw logo of huisstijl is!

Start de wedstrijd!

Weet u welke richting u op wilt met het logo? Mooi, dan is het tijd om de wedstrijd te starten. Wanneer u de wedstrijd gaat starten zijn er drie wedstrijdopties om rekening mee te houden.
  • Gegarandeerde wedstrijd (rood icoon)
  • Besloten wedstrijd (groen icoon)
  • Een-op-een wedstrijd (blauw icoon)
Wat houden de ontwerpopties in?

Gegarandeerde wedstrijd

Bij een gegarandeerde wedstrijd wordt het prijzengeld altijd uitbetaald. Het voordeel hiervan is dat het ontwerpers meer vertrouwen geeft, waardoor u waarschijnlijk meer inzendingen krijgt en een beter resultaat kunt verwachten. De kans is namelijk al klein dat een ontwerper wint en deze wordt nog geringer wanneer een wedstrijd niet gegarandeerd is. Bij de gegarandeerde wedstrijd betaalt u het hele bedrag in één keer. De niet goed, geld terug garantie komt hiermee te vervallen.

Besloten wedstrijd

De tweede keuze die u moet maken is of u gaat voor een besloten wedstrijd. Wilt u liever niet dat uw wedstrijd opgenomen wordt door de zoekmachines? Geen probleem, u kunt de optie besloten wedstrijd aanvinken. Een besloten wedstrijd zorgt ervoor dat alleen de titel van uw wedstrijd opgenomen wordt door de zoekmachines. Een besloten wedstrijd is ook alleen zichtbaar voor ontwerpers die zich inloggen.

Een-op-een wedstrijd

Met een één-op-één wedstrijd kunnen ontwerpers elkaars ontwerpen gedurende de wedstrijd niet zien. Een groot voordeel van deze optie is dat er vaak veel ontwerpen binnenkomen die niet op elkaar lijken, omdat ontwerpers elkaars ontwerpen niet kunnen zien. Hierdoor is de kans groot is dat uw logo uniek is!

Ontvang ontwerpen voor uw schildersbedrijf!Zodra het bedrag betaald is komt uw wedstrijd online te staan en kunnen ontwerpers gaan inzenden. Vaak al na enkele uren zullen de eerste ontwerpen binnenstromen. Het is van belang dat u zelf de wedstrijd regelmatig in de gaten houdt en dat u de ontwerpen blijft beoordelen. Als u de wedstrijd beter wilt laten verlopen, bekijk dan eens deze tips.

Kies de winnaar!

Heeft u de ontwerpen bekeken en het juiste logo gevonden? Dan is het tijd om het winnende ontwerp te kiezen. De winnaar zal vervolgens de de benodigde bestanden naar u opsturen. Als de overdracht van de bestanden heeft plaatsgevonden en u deze gecontroleerd heeft, kan het prijzengeld vrijgegeven worden en heeft u het logo tot uw beschikking.
logo schilder

Kom in contact

Bel ons +31 85 401 2764 of mail ons

Testimonials

21482 tevreden klanten

Massagepraktijk Mirelness

"Super! Al snel had ik een prachtige cadeaubon die precies bij mijn praktijk past. In de toekomst zal ik vast vaker terug komen bij ontwerpenvoorgeld.nl"

Mandy Rijnders - Unicef

"605 inzendingen! Wat geweldig. Alle ontwerpers hartelijk bedankt. We waren er - letterlijk - sprakeloos van. Als je zoveel hoogwaardige ontwerpen krijgt, blijkt het niet eenvoudig om ‘maar’ drie winnaars te kiezen."

Logo ontwerp branches

28 categorieën om de beste ontwerper te vinden

Ons platform biedt u unieke mogelijkheden

Start een poll

Laat uw vrienden of collega's mee beslissen. Start een poll, selecteer tot 10 ontwerpen en krijg een unieke link waarmee uw vrienden of collega's kunnen stemmen.

Realtime chat

Alles draait om communicatie, dat is de weg naar professionele ontwerp, op maat gemaakt voor u.

Betrouwbare beoordelingen

Achter elke rating schuilt een echt project,
zo is elke beoordeling betrouwbaar.

Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren