Sluit Aan het laden....
Ontwerpen-voor-geld heet voortaan Crowdsite. Lees meer

Over ons

Geschiedenis, team & missie

Ontwerpen-voor-geld is begonnen als spin-off van een software bedrijf en is in 2009 opgericht door Roel Masselink (23). We zijn gestart in Nederland met de website ontwerpen-voor-geld.nl, het was direct een succes en werd al snel de grootste ontwerp website van het land. Een droom was werkelijkheid geworden en al snel realiseerden we ons dat er ook een toekomst buiten de landgrenzen lag.

In 2011 zijn we ons internationale avontuur begonnen met de start van logo-design.de. We hebben heel veel werk gestoken in een website die internationaal kan fungeren maar toch een lokale gebruikerservaring biedt. Na twee jaar testen en ontwikkelen was de website gereed om wereldwijd uitgerold te worden.
In 2013 besloten we dat we een uniforme naam wilden voor al onze diensten. De naam Crowdsite dekte de lading perfect. Al snel veranderden we logo-design.de naar crowdsite.de en later hebben we onze internationale website crowdsite.com gelanceerd.

Marktleider

In de tussentijd zijn we ook uitgebreid naar andere landen met crowdsite .ch, .at, .be en .co.uk. Ook ondersteunen we inmiddels vier lokale valuta, EUR, USD, GBP en CHF. We zijn nu marktleider in Nederland en hebben het grootste design platform van Europa.

Onze missie

Ons toegewijde team van professionals werkt hard om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Dit is waar we van houden en wij zullen ervoor zorgen dat het elke dag een beetje beter wordt!

Roel Masselink

Oprichter / directeur
Ben je ontwerper? Registreer je nu! Lees meer
32%
()

Uploaden annuleren